Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo

Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo

Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit tasty. This will be really delicious.

Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo is something that I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo using 16 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy tuve deseos de comer paella, pero no contaba con algunos de los ingredientes que utilizo para la paella tradicional valenciana, por lo que la hice a mi manera. Los ingredientes aparecen según el orden que se añaden en la receta. Esta receta rinde para 3 a 4 personas. El resultado, deliciosa!!!

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo:

  1. 1/4 taza aceite de oliva extra virgen
  2. 3 caderas de pollo cortadas en trozos
  3. 2 chuletas de cerdo cortadas en trozos
  4. 1 chorizo español cortado en rueditas
  5. 1/2 taza cebolla cortada en cubitos
  6. 1/2 taza pimiento cortado en cubitos
  7. 3 dientes ajos molidos
  8. 1 cucharadita (de postre) pimentón dulce
  9. 7 hebras de azafrán
  10. 1 1/2 cubito (pastilla) consomé de pollo
  11. 1 cucharada pasta de tomate
  12. Agua
  13. 2 ramitas pequeñas de romero
  14. Sal a gusto
  15. 1 taza arroz bomba
  16. Cilantrillo picadito

Instructions to make to make Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo

  1. Añadimos a la paella (en Puerto Rico le llamamos paellera) el aceite, una vez caliente añadimos el pollo y el cerdo previamente salpimentados.
  2. Cuando el pollo y el cerdo estén casi dorados, se añade el chorizo.
  3. Una vez dorado el pollo, cerdo y el chorizo, los movemos a los bordes y en el centro colocamos la cebolla y el pimiento.
  4. Una vez que estos estén tiernos, añadimos el ajo, revolvemos por unos segundos y luego el pimentón, azafrán y revolvemos nuevamente.
  5. Lo próximo, la pasta de tomate y el cubito y 1/2 de consomé de pollo.
  6. Ahora añadimos el agua. En este caso como voy a utilizar una taza de arroz bomba, añado 2 1/2 taza de agua y verifico exactamente al nivel que llegó.
  7. Entonces añado más agua, para que se haga nuestro buen caldo.
  8. Dejamos que reduzca y estamos pendientes a que el caldo llegue al mismo nivel de cuando se añadieron las primeras 2 1/2 taza de agua.
  9. Una vez logrado el nivel de agua, rectificamos la sal y añadimos el arroz el cual debe ser distribuido uniformemente. Entonces añadimos las ramitas de romero. Importante!!! El arroz NO se debe revolver en ningún momento mientras se cocina, si cae algún granito de arroz sobre la carne, hay que devolverlo al caldo pues de lo contrario, no se va a cocinar.
  10. A temperatura mediana, esperamos que el caldo reduzca y se cocine el arroz. Y listo!!!
  11. Antes de servir, añada cilantrillo picadito. Deliciosa!❤️

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make basic modifications to accomplish this goal. Simply put, begin making your recipes on time. As for basic cooking skills for novices you do not need to learn them yet only if you master some simple food preparation methods.

This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch recipes but its great something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Paella de Pollo, Cerdo y Chorizo. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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