Chicken Bites & Puré de papas Suelto
Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Chicken Bites & Puré de papas Suelto. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Chicken Bites & Puré de papas Suelto is one of the most favored of current trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They are fine and they look fantastic. Chicken Bites & Puré de papas Suelto is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Chicken Bites & Puré de papas Suelto, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chicken Bites & Puré de papas Suelto delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Chicken Bites & Puré de papas Suelto is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Chicken Bites & Puré de papas Suelto using 24 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
Una cena sustanciosa, con un puré rico en leche, más crema que majado. Una ensalada digestiva y un pollo frito de locura...!!!
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Chicken Bites & Puré de papas Suelto:
- Chiken Bites
- 1,5 kilos pollo picado en bocados
- Marinado:
- 1 cda sal de mar
- 1 cda azúcar
- 3 dientes ajos majados
- 1 ají criollo verde majado
- 1 pizca comino
- 1 cdta ají panca en polvo o paprika si no tienes
- al gusto pimienta negra frezca
- 3 cdas vinagre blanco
- 1 oz cerveza
- 1 cda salsa de soja
- Apanado:
- 8 galletas de soda molidas
- 4 cucharadas harina de trigo
- 1 pizca sal
- 1 cda aceite de oliva
- Crema de Papa:
- 4 papas peladas cortadas en cuartos
- 1 litro agua
- 1 1/2 taza leche
- 2 cdas mantequilla
- al gusto sal y pimienta
Instructions to make to make Chicken Bites & Puré de papas Suelto
- Marinado: haremos en el mortero una pasta con el ajo, la sal y el azúcar. Adentro las especies, luego diluimos con el vinagre y la cerveza. Mezclamos con los dedos masajeando los bites. Incorporamos el aceite y revolvemos para integrarlo. Dejamos marinar al menos media hora.
- Chicken Bites: Separamos las pechugas y reservamos para otro plato. Utilizaremos la carne que tiene más contacto con los huesos, por lo cual deshuesamos los muslos y encuentros, luego los cortamos en tamaño bocados, las alas se dividen y realizamos un corte longitudinal superficial para abrirlos, pero dejamos sus huesitos. Los huesos separados los reservamos para hacer caldo de pollo en otra ocasión.
- Apanado: molemos en el mortero las galletas, deben haber algunos pedazos de 2mm, para ganar crunchy, esto lo mezclamos con la harina y reservamos.
- Calentamos abundante aceite mínimo un litro, para que los bites floten en el aceite caliente. Justo al momento de freír, apanamos de uno en uno cada bite, evitando que el apanado se humedezca de más, con gentileza lo sumergimos en la mezcla que haga una costra total y al aceite de una. NO SATURAR EL ACEITE, pecado mortal, las presas deben tener espacios para que respire el aceite y la humedad del pollo salga libremente, lo aprietas no respirará y la costra te quedará húmeda en aceite.
- El pollo cuando este dorado oscuro, se retira y escurres bien, se coloca sobre una parrilla para que la costra respire por debajo, y toda la costra quede crocante, ESTO ES VITAL, nada de papeles absorbentes, parrilla suspendida.
- Crema de Papas: calentamos el agua, agregamos las papas y la sal, dejamos que hierva hasta que la papa este cocida. Retiramos el agua y dejamos un dedo de agua en el fondo y regresamos al fuego, ahora a lo mínimo. Agregamos la mantequilla y diluimos, agregamos la leche, dejamos que tempere y SUAVEMENTE la pisamos haciéndola puré. Si le das muy fuerte o rápido lo dañas, se activa el almidón y se hace chicle. Cuando lo sientas muy muy suelto lo dejas. Jamás Batidora. Rectifica sal.
- La Ensalada de habichuela la tienes en la receta anterior a esta, en mi lista de publicaciones. Sirves con arroz blanco, que al mezclarse con la crema suelta de la papa, hace una sensación deliciosa. Provecho!
As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a little bit more or less spicy, you can make basic modifications to achieve this objective. Simply put, begin making your recipes on time. When it comes to standard cooking skills for beginners you don't require to discover them yet only if you grasp some basic cooking techniques.
This isn't a full guide to quick and also very easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your trip.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Chicken Bites & Puré de papas Suelto. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment