Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada
Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's simple, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada estimated approx 30 min.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
A decir verdad no sé si alguien tenga esta receta en su recetario pero hoy me apetecía cenar algo diferente y pues puse a volar la imaginación y me salió este platillo que además quedó exquisito y no quise pasar por alto la oportunidad de compartirla con todos❤️...
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada:
- 4 cebollitas moradas (44 g)
- 2 medias pechugas de pollo cortadas en juliana (154g)
- 15 g azúcar parda o morena
- 3 cucharadas aceite de girasol
- 1 cucharadita vinagre balsámico
- al gusto sal
- al gusto pimienta
- al gusto comino
- al gusto ajo en polvo al gusto, para aderezar la pechuga
Instructions to make to make Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada
- Seleccionar, pelar, lavar y cortar las cebollas tipo julianas.
- En un cazo a fuego muy bajo poner una cucharada de aceite y agregar las cebolla cortada y tapar hasta que la cebolla se vea tierna medio transparente...
- En otro sartén mientras tenemos las cebollas cocinando a fuego bajo, vamos a sellar las pechugas que ya teníamos reservadas y cortadas previamente aderezadas a nuestro gusto..
- Cuando terminamos de sellar las pechugas, ya es el momento de agregarle el azúcar a las cebollas, es momento de subir un poco la temperatura pero solo un poco esto es para que el proceso de caramelizado vaya más rápido, cuando vemos que las cebollas se tornan con este color ámbar. Claro le haremos la cucharilla de vinagre que este oscurecera el color lo mezclamos por un minuto y agregamos las pechugas lo revolvemos para que se mezclen y tapamos.
- Este paso de tapar lo hacemos para que el vapor nos ayude en la cocción y para mi así se fijan más los sabores.
- Sabemos que ya está listo cuando vemos que la preparación ya no tiene líquido y solo le queda el aceite y toda la preparación a tomado color caramelo, y llega el momento de emplatar 😋
- Espero lo preparen y les guste mi creación saludos ❤️🙏
- NOTA :Para aderezar las pechugas lo podemos hacer con las especias que más nos gusten...
As your experience as well as confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal preferences over time. Whether you want to serve a recipe that uses less or even more ingredients or is a little bit basically spicy, you can make easy adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not require to learn them however just if you grasp some easy cooking techniques.
This isn't a total guide to quick as well as very easy lunch recipes however its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Easiest Way to Prepare Speedy Pechuga de pollo en juliana con cebolla caramelizada. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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