Estofado de res en salsa verde🌺

Estofado de res en salsa verde🌺

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Estofado de res en salsa verde🌺. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Estofado de res en salsa verde🌺 is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Estofado de res en salsa verde🌺 is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Estofado de res en salsa verde🌺, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Estofado de res en salsa verde🌺 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Estofado de res en salsa verde🌺 using 12 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

Gracias por su apoyo💐🌹
Les comparto esta rica receta estofado de res en salsa verde espero les guste😊😋
También los invito a mi canal y al grupo COMPARTIENDO SAZÓN CON CLAUDIA así como a mis redes sociales, los espero ☺hermoso día🌈

Ingredients and spices that need to be Get to make Estofado de res en salsa verde🌺:

  1. 3 libras (aprox. 1- 1/2) de carne de res
  2. 1 taza vino tinto
  3. Aceite necesario
  4. 1 vaso con agua o cualquier caldo(verduras, pollo, res)
  5. 5 papas
  6. al gusto Cebollita cambray
  7. 2 tazas Chicharo
  8. 2 tazas garbanzo
  9. 4 dientes ajo
  10. 3 hojitas laurel
  11. 1/4 de cucharadita de orégano
  12. al gusto Sal y pimienta

Steps to make to make Estofado de res en salsa verde🌺

  1. Preparación:
    Lo primero en hacer, es cortar la carne en trozos, más grandes que el tamaño de un bocado o el de su gusto, enseguida lavar y reservar,
  2. Aparte en una cazuela poner un chorro de aceite, incorporar la carne y salpimentar y dejar hasta que sofría,
  3. A continuación, lavar, pelar y picar la Papa en cubos, limpiar y lavar cebollitas y si no utiliza garbanzo de lata poner a que se cuezan el agua con sal hasta esta suaves y reserva (si ustedes quieren incorporar otro tipo de verduras lo pueden hacer al igual que omitir alguna de estas)
  4. Ya sofrita la carne añadir el ajo triturado mezclar y dejar para que se saborize (importante no dejar que el ajo se queme)
  5. Aparte en una olla con agua hirviendo añadir los Chile y tomatillo hasta cambiar color, ya listos licuar junto con el trosito de cebolla, un diente de ajo, sal, pimienta hasta quedar la salsa lista reservar,
  6. Una vez dorada la carne incorporar las papas mezclar y dejar que se dore junto con la carne una vez lista la carne incorporar las cebollitas cambray y dejar por 2 minutos para después verter los líquidos: el vino tinto, mezclar incorporar la salsa el caldo, las hojitas de laurel, orégano y rectificar sazón mezclar, tapar, bajar el fuego y dejar por 45 minutos para que el guiso suelte sus jugos para después agregar los chicharo y garbanzo previamente cocidos dejar por unos minutos más para...
  7. Para que se integren los sabores y todo se cueza muy bien una vez este listo el estofado apagar el fuego dejar reposar espolvorear unas rodajitas de cebollitas cambray o cilantro y listo servir con la guarnición de su preferencia Esta es una receta muy versátil ya que puede sustituir la carne de cerdo por pollo y res con el mismo procedimiento se las recomiendo espero sea de ayude y les guste☺

As your experience and confidence expands, you will discover that you have more all-natural control over your diet and adjust your diet to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that uses less or more components or is a bit more or less spicy, you can make easy changes to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for newbies you do not need to discover them but just if you master some basic cooking strategies.

This isn't a total overview to quick as well as easy lunch dishes but its excellent food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food How to Prepare Super Quick Homemade Estofado de res en salsa verde🌺. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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