Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate

Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate

Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate is one of the most popular of current trending meals on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve it.

Receta de autor. Chef Mariano Pineda.
Es una receta para los amantes de las pastas y mariscos, para disfrutarla con la familia o los amigos.
Espero les guste.

Ingredients and spices that need to be Get to make Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate:

  1. 1 kg Mejillones frescos
  2. 200 grs. espagueti N° 7
  3. 1/2 Kg Tomates (Jitomate)
  4. 1/2 cebolla blanca picada gruesamente
  5. 3 dientes grandes de ajo cortes gruesos
  6. 150 grs. Espárragos frescos cortados en 1/4 c/u
  7. 1 lt. caldo de pollo
  8. 2 cucharadas Paprika en polvo
  9. 1/2 taza Aceite de oliva
  10. Al gusto Sal y pimienta
  11. 1/2 kg Queso parmesano rallado

Steps to make to make Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate

  1. En una cacerola grande caliente agregar el 1/4 del aceite de oliva, después la cebolla y 2 minutos después el ajo, posteriormente el jitomate, saltear por 3 minutos y agregar el caldo de pollo previamente preparado, dejar que se mezclen los sabores durante 5 minutos a fuego medio y agregar la paprika mezclar por 1 minuto y apagar.
  2. La paprika en polvo
  3. Caldo de pollo
  4. En una licuadora meter todos los ingredientes de la cacerola, el resto (1/4) del Aceite de oliva y licuar. Regresar a la cacerola, agregar la sal y la pimienta al gusto y dejar a fuego lento hasta que esté la pasta lista.
  5. Los espárragos se blanquean en una olla con agua hirviendo: se meterán los espárragos, dejarlos 2 minutos y sacarlos inmediatamente y pasarlos en un tazón con agua bien fría y ya que estén fríos se agregan a la cacerola con los demás ingredientes antes de agregar la pasta y los mejillones.
  6. Bol con agua fría para blanquear los espárragos.
  7. Paralelamente en una olla grande calentar agua, agregar sal gruesa al gusto, ya que esté hirviendo, agregar el espagueti y vigilar, hasta que esté al dente, para sacarlo escurrirlo y vaciar en la cacerola con los demás ingredientes
  8. Cuando la pasta este lista, y se haya agregado a los demás ingredientes, mezclarlos con la pasta y al último agregar los mejillones encima de ésta y tapar la cacerola durante 5 minutos o hasta que los mejillones estén cocidos (NO sobre cocer), y ver que todos estén abiertos antes de emplatar. (deshecha los no abiertos).
  9. EMPLATADO: En un plato plano colocar la pasta en el centro y distribuirla con cuidado en todo el plato, agregar queso parmesano al gusto.
  10. Maridaje: acompañar con una copa de vino blanco Chardonay o de su elección. Buen provecho.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet and adapt your diet to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little essentially hot, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't need to discover them however only if you master some straightforward food preparation methods.

This isn't a total guide to fast and very easy lunch recipes but its good something to chew on. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Espagueti con mejillones,  espárragos en salsa de tomate. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Espárragos Asados

Pechuga de pollo a la plancha con salteado de verduras

Sopa rápida